Coneix-nos

25


anys d'experiència

ADVADVOCATS és un despatx professional que va néixer al gener del 1996 de la mà de tres socis advocats que ja comptaven amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit jurídic. Van decidir unir-se i fusionar-se per crear un despatx d’advocats en el que no només tingués per objecte l’exercici de l’advocacia en les diferents àrees del dret, sinó amb un objectiu molt més ampli; arribar al client per oferir un servei integral.

D’aquesta manera s’abastia així, totes les gestions empresarials i individuals d’assessorament i actuació per a la tramitació de tots tipus d’assumptes: hereditaris,  laborals, fiscals, comptables, gestions amb l’administració, intermediació, acords per a resolució de conflictes, entre d’altres.

Durant tots aquest anys hem anat adaptant els diferents serveis a les necessitats dels nostres clients per poder proporcionar un assessorament legal complet. I, per això busquem la solució que resulti menys complicada i més econòmica, a les situacions que es generen dia a dia.

accesibilidad-adv
about-line
Accessibilitat
home-section-b-adv-advocat
about-line
Dedicació
about-line
Valor

El nostre objectiu​

Donem tot el temps que sigui necessari per escoltar les vostres inquietuds i oferir una visió realista, clara i sincera de les opcions d’actuació que es poden presentar. Som advocats, senzills i propers, fugint d’una imatge de distància i d’un excés de llenguatge tècnic, que de vegades de forma errònia se’ns associa.

 

Creiem que establir una relació de confiança és fonamental per tal d’aconseguir l’èxit en totes les actuacions. Per això, treballem amb el client de forma conjunta i coordinada. Duem a terme la nostra labor de forma personalitzada i adaptada a cadascú, sempre amb honestedat i el rigor que es mereix. Assessora’t amb nosaltres i buscarem la millor solució per a tu, hi sortiràs guanyant.

El nostre equip

Andrea Naranjo Guitart

Àrea de nòmina i Seg. Social

Maite Arbeloa Carbonell

Àrea d’Herències
Àrea d’Herències
Àrea laboral i fiscal
Àrea laboral i fiscal

Marta Pallarés Marqués

Àrea dret matrimonial
Àrea dret mercantil i concursal

Alba Espejo Castaño

Administrativa y Facturació

Què diuen els nostres clients

"A menudo necesitas abogado en un momento difícil de la vida, por eso me alegro mucho de haber conocido la Maite y su equipo. Aparte de profesionalidad, el trato humano y familiar ha hecho que todo tipo de trámites y gestiones hayan sido más fáciles, y siempre muy bien aconsejados. Gracias!"

Testimonial Image
Óscar Callau

Client

"Exquisito trato y gran profesionalidad. Lo cierto es que a partir del primer contacto , ya tuve claro que se iniciaba una relación larga y que se convertirían en mi gestoría para llevar todos los trámites y papeleos necesarios. 100% Recomendable"

Testimonial Image
Marta Navó

Client

"Des de primer moment que vaig acudir a AdvAdvocats en van tractar molt be amb la professionalitat i empatia que al client es mereix. Molt content amb les gestions fetes amb ells i ho tinc clar que han guanyat un client."

Testimonial Image
Guillem Sanchez

Client

"Es de agradecer la amabilidad con la que tratan al cliente y destaca la rapidez a la hora de responder a cualquier consulta. Hacen el trabajo con mucha calidad y eficiencia."

Testimonial Image
José Antonio

Client

"Grandes profesionales, excelente calidad y servicio. Trato personalizado y muy cercano. Siempre que tenga un problema o consulta legal, acudiré sin duda alguna."

Testimonial Image
Javier

Client

"Un 10 en la atención y servicio. A partir de ahora es mi gestoría de referencia."

Testimonial Image
Carles Segú

Client

Necessites assessorament?

Contacta’ns, hi sortiràs guanyant